Connect with us

Un bărbat care a devenit femeie, a cheltuit 60.000$ pentru a se transforma în dragon. Cum arată de la gât în jos

De Citit

Un bărbat care a devenit femeie, a cheltuit 60.000$ pentru a se transforma în dragon. Cum arată de la gât în jos

Dacă nu ai văzut sau auzit vreo chestie extrem de bizară de mult timp, pregăteşte-te să rămâi cu gura căscată. Azi vom discuta despre femeia dragon!

Eva Tiamat Medusa, din Bruni, Texas, a cheluit o avere pe proceduri medicale pentru a-și împlini visul din copilărie: să arate precum un dragon.

Femeia de 56 de ani susține că este “cea mai modificată femeie din lume care a fost bărbat”.

S-a transformat în femeie şi apoi în dragon
Eva s-a născut băiat și a devenit femeie după o operație de schimbare de gen.

Eva a fost vicepreședintele unei bănci din SUA acum câțiva ani, dar a renunțat la tot pentru a-și împlini visul.

Și-a făcut până în prezent operații care au costat 60.000 de dolari.

Şi-a shimbat nasul, urechile i-au fost îndepărtate, iar albul ochilor a fost colorat verde. De asemenea, și-a pus opt coarne pe frunte, și-a bifurcat limba și și-a tatuat toată fața.

Acum Eva, care nu se mai identifică ca fiiță umană, ci ca reptilă, este cunoscută sub numele de Dragon Lady (Femeia Dragon).

”Pentru mine, transformarea mea este cea mai mare călătorie a vieții mele. Există motive profunde și sensuri profunde despre transformarea mea și de ce o fac. Nu am vrut să mor în această lume arătând ca un om. Am decis că a venit vremea unei schimbări în viața mea, așa că am vrut să arăt ca ceva care nu era uman”, a povestit ea.

Dragon Lady a mărturisit că dorința ei cea mai mare este să-și continue modificarea corpului ei până când metamorfoza ei este completă.

Vizionează un material video despre Femeia Dragon:

*indragon*

Te-ar putea interesa si: Si-a dorit intotdeauna sa aibe pielea neagra si a stat saptamani intregi in solar. In plus, si-a injectat melanina pana a ajuns sa arate asa! Transformarea e majora, uite cum arata fata asta inainte

Martina Big este un fotomodel din Germania care a starnit controverse pe plan local cu decizia ei de a-si schimba culoarea pielii.

Fata a vrut cu orice pret sa aiba corpul inchis la culoare, asa ca a apelat la metode extreme pentru a obtine acest lucru: a stat saptamani intregi in solar si si-a injectat foarte des melanina in piele.

Pe langa aceste lucruri si-a marit si sanii exagerat de mult ajungand la o marime pentru care nu exista un standard. Iata cum arata acum:

„Prima oara nu am vrut decat sa fiu bronzata, insa cand am vazut cum imi sta idealurile mele s-au schimbat. Am vrut cu iruce pret sa devin o femeie de culoare, sa am pielea neagra. Femeile negre mi se par a fi cele mai frumoase fiinte din lume”, marturiseste ea.

Transformarea ei este cu adevara socanta, iata cum arata Martina inainte de a face aceste schimbari exagerate:

 

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top