Connect with us

Știai secretul ei? S-a aflat motivul pentru care ducesa Kate nu își face unghiile niciodată – Nu a fost văzută până acum cu ojă colorată! Vei face și tu ca ea

De Citit

Știai secretul ei? S-a aflat motivul pentru care ducesa Kate nu își face unghiile niciodată – Nu a fost văzută până acum cu ojă colorată! Vei face și tu ca ea

Fanii, admiratorii și cei care o iubesc pe Ducesa de Cambridge au observat cu siguranță un aspect destul de curios, unul care rămâne mereu neschimbat, indiferent de ținuta pe care o poartă: niciodată Kate Middleton nu a fost văzută având unghiile colorate.

Explicația acestui lucru ține de eticheta Casei Regale Britanice, care se ghidează după un foarte strict decalog, iar Kate Middleton îl respectă întru totul! Înainte să devină soția Prințului William, a fost nevoită să renunțe la câteva lucruri, chiar dacă este vorba doar de mici plăceri ale vieții, iar unul dintre acesta a fost aspectul manichiurii ei. Kate nu are voie să poarte unghii false, dar nici colorate în tot felul de nuanțe pentru că sunt considerate vulgare.

Mai mult, unghiile scurte și date cu lac au devenit o adevărată marcă a Ducesei de Cambridge: manichiura ei regală este întreţinută, de cinci ani, de Marina Sandoval, la salonul Jo Hansford din Mayfair. Kate a ajuns la această manichiuristă la recomandarea Camillei.

În cazul în care sunteți curioși care sunt mărcile preferate ale Ducesei, trebuie să știți că ea preferă Bourjois, nuanţa 28 Rose Lounge, dar și Essie, nuanța 423 Allure.

Prințesa Diana purta două ceasuri la aceeași mână, povestea din spatele acestui detaliu a rămas necunoscută până acum. Uite motivul incredibil din spatele gestului ei

E greu de crezut că luna aceasta, pe data de 31, se împlinesc 20 de ani de când Prințesa Diana a fost ucisă într-un accident de mașină în Paris. Dar moștenirea ei trăiește încă prin copiii și nepoții săi, prin evenimentele caritabile și cauzele pe care le-a sprijinit, dar și prin imaginile în care apare.
Printre fotografiile care circulă înainte de aniversarea morții sale de pe 31 august, este una care o arată pe Prințesa Diana la meci de polo, se întâmpla la doar câteva zile înaintea nunții ei cu Prințul Charles, pe 29 iulie 1981.

Imaginea o arată din profil, purtând un inel de logodnă cu diamant și safir (inel care mai apoi i-a fost dăruit Prințesei Kate), dar în aceeași imagine, Prințesa Diana mai poartă și două ceasuri pe aceeași mână. Unul era de aur, era al ei, dar cel mai mare, din piele, aparținea logodnicului său, Prințul Charles.

Îi purta ceasul ca tribut celui căruia avea de gând să i se dăruiască complet și din toată inima. Dar mai era și un semn discret de sprijin, prințul concura și el în acel meci de polo.

Chiar și astăzi oamenii și-o mai amintesc pe Prințesa Diana pentru bunătatea ei discretă care este perfect exemplificată în această poveste. La fel se întâmplă și cu capacitatea ei de a dărui, și de a se dărui complet. Copiii ei încă îi duc tradiția mai departe participând și ei la tot felul de evenimente caritabile.

*kate*

Te-ar putea interesa si: Ducesa Kate Middleton, diagnosticată cu boala de care suferea Prințesa Diana. Care sunt simptomele

Presa din Marea Britanie a scris în repetate rânduri că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ar fi suferit de aceeași boală pe care o avea Prințesa Diana.

Se pare că soția Prințului William ar fi avut episoade severe de bulimie, tulburare cu care a fost diagnosticată Prințesa Diana.

Casa Regală a dezmințit prin diferite căi, în special prin publicațiile apropiate acesteia că ducesa Kate ar avea bulimie.

Cu toate acestea, Kate a slăbit drastic în ultima perioadă, oamenii remarcând că a ajuns piele și os, iar mâinile ei arată foarte îmbătrânite, asemănătoare unei persoane care ar suferi de bulimie compulsivă.

Diana a ajuns bulimică din cauza lui Charles
În cartea „Diana: adevărata ei poveste”, autorul Andrew Morton dezvăluie drama prin care a trecut Diana.

„Soțul meu și-a pus mâna în jurul taliei mele și a spus «Ești un pic dolofană aici, nu-i așa?» și acest lucru a trezit ceva în mine”, explica Diana. Acesta ar fi episodul de la care prințesa inimilor a început să țină cure drastice de slăbire și ar fi terminat bulimică.

Bulimia este o tulburare psihologică. Aceasta e caracterizată de dorința obsesivă a unei persoane de a slăbi. Simptomele bulimiei par a fi modalitățile de a controla greutatea corporală. Bulimia este numită și boala persoanelor care nu-și iubesc corpul.

Etiologia bulimiei este neclara, dar se pare ca apare ca rezultat al asocierii unui istoric familial (genetic) cu anumite influentele sociale precum admirarea unei siluete longiline,

dar si a unui tip de personalitate care tinde la perfectionism. Evenimentele stresante ale vietii de zi cu zi pot declansa bulimia in cazul persoanele predispuse sa dezvolte boala.

Simptomele sunt: vărsături autoprovocate, diete drastice, folosirea laxativelor sau sportul până la epuizare. De asemenea, teama, confuzia, vinovăția la ora luării mesei și anxietatea sunt alte manifestări ale tulburării.

Efectele comportamentelor compensatoare (vărsături, laxative, diuretice, clisme, etc.) asupra organismului sunt foarte grave; vărsăturile autoprovocate pot cauza dezechilibru hidroelectrolitic care poate duce la deces. Printre efectele secundare se mai numără:

• mărirea glandelor salivare
• dereglarea (sau lipsa) ciclului menstrual
• distrugerea smalţului dinţilor (din cauza acidului gastric, în cazul vărsăturilor)
• tulburări ale tranzitului intestinal (ex. constipaţie)

• dureri abdominale intense
• deshidratare severă (din cauza vărsăturilor, diureticelor şi laxativelor)
• căderea părului
• aritmii cardiace

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top