Connect with us

O fetita de 11 ani, la spital cu dureri mari! Medicii au descoperit ca intretinuse relatii. Cand au auzit cu cine, viata parintilor s-a schimbat total

De Citit

O fetita de 11 ani, la spital cu dureri mari! Medicii au descoperit ca intretinuse relatii. Cand au auzit cu cine, viata parintilor s-a schimbat total

Autoritățile din Spania anchetează cazul unei fetițe de 11 ani care a născut un bebeluș conceput cu propriul frate în vârstă de 14 ani. Copila a ajuns la spital după ce s-a plâns de dureri de stomac.

Fetița nu a știut ce i se întâmplă atunci când a intrat în durerile facerii. Ea s-a plâns de dureri de stomac și a fost dusă, vineri, la spitalul Virgen de Arrixaca din orașul Murcia, sud-estul Spaniei.

Atât părinții celor doi minori, cât și fata, au declarat că nu știau nimic despre sarcină, crezând că ea suferă de probleme intestinale. Copila era însă gravidă și a născut însă un băiețel perfect sănătos.

Poliția acum vrea să stabilească circumstanțele în care s-au întâmplat lucrurile și vor apela la teste ADN pentru a stabili cu certitudine cine este tatăl nou-născutului. De asemenea, autoritățile trebuie să stabilească dacă relațiile dintre cei doi frați minori au fost concensuale.

Băiatul, care atunci când sora sa a rămas gravidă avea 13 ani, nu va suporta rigorile legii deoarece este minor, potrivit unor susrse apropiate anchetei.

*spital11*

Te-ar putea interesa si: Cercetătorii avertizează – ” Să faci un copil este cea mai proastă decizie pe care o poți lua!”

Nu o spunem noi, ci oamenii de știință. Poate sună fără sens sau logică, dar rezultatele mai multor cercetări arată că un copil ne afectează viață.

În urma mai multor studii, oamenii de știință au ajuns la concluzia că un copil poate afecta în mod serios o serie de lucruri, de la bani, până la somn și dragoste.

Greg și Mitch, cei care au condus această cercetare, arată efectele negative pe care un copil le are asupra individului și a cuplurilor.

Oamenii de știință au răspunsul pentru femeile inteligente
Aproximativ 70% dintre cupluri se confruntă cu deteriorarea relației în primii trei ani de viață ai copilului, printre care: lipsa de intimitate, lipsa banilor, diferențele de opinii cu privire la modul de a crește copilul și timpul petrecut de părinți împreună.

Fericirea în căsătorie scade rapid și ea după nașterea primului copil.

„Acele cupluri care cred că un copil îi va apropia mai mult, ar trebui să se mai gândească”, a marturisit dr. Elen Walker pentru „Psihologia de azi”.

Somnul și relaxarea sunt ceva la care părintii mai pot doar visa. În primii doi ani de viață ai copilului, părintele pierde șase luni de somn, ceea ce reduce somnul la o medie de aproximativ 2,5 ore pe zi.

În ceea ce privește partea financiară, NBC News afirmă că în SUA creșterea unui copil costă 13.000 de dolari pe an, ceea ce înseamnă că până la vârsta de 17 ani se ajunge la un total de 233.000 de dolari.

De asemenea există o amenințare a dispariţiei omenirii prin suprapopulare şi epuizarea resurselor.

Resursele Pământului s-au epuizat astăzi – începem să trăim „pe datorie”
Specialiștii explică faptul că până în anul 2025 populația va ajunge la 9 miliarde de oameni. Acesta va fi momentul în care va începe o perioadă care îi sperie pe oamenii de știință. Este vorba despre o perioadă în care oamenii riscă să rămână fără hrană, iar acest lucru poate conduce chiar la războaie pentru asigurarea alimentației de bază și reproducerii.

Tu ce parere ai despre acest studiu?

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top