Connect with us

5 moduri stupide prin care bărbaţii încearcă să impresioneze femeile, dar nu prea le iese

De Citit

5 moduri stupide prin care bărbaţii încearcă să impresioneze femeile, dar nu prea le iese

Femeile nu sunt deloc uşor de impresionat. Suntem diferite şi asta bagă şi mai tare bărbaţii în ceaţă. Totuşi, bărbaţii încearcă. Dar de multe ori o dau în bară rău de tot, folosind metode care vor da greş cu siguranţă. Hai să enumăr câteva:

1. Chestia din pantaloni
Deşi nu au cu ce se lăuda, vor căuta mereu moduri prin care să-şi scoată în evidenţă bijuteria.
Nu fi tipul ăsta!

2. Băutul în exces
Fiecăruia îi place o băutură bună. Dar hai să nu exagerăm.
Sunt şanse mari să te faci de râs. Nimeni nu ia în serios un beţiv. Adică ai şanse foaaaarte mici de reuşită.

3. Prefăcutul
Când cineva încearcă să mintă în legătură cu propria persoană, s-ar putea să iasă bine la început.
Nu e ok să te dai drept altcineva, pentru că în final se va afla şi vei fi luat la mişto. Şi sigur nu vei avea parte de tipa aia tare pe care încerci să o impresionezi.

4. Nesimţirea
De asemenea, nu e ok să fii nesimţit.
Deşi poate nu o faci cu răutate şi doar încerci să impresionezi sau să fii amuzant, s-ar putea să jigneşti pe cineva.
Şi da, adio tipă tare!

5. Prea direct
Deşi fetele spun tot timpul că apreciază sinceritatea şi că nu vor să fie luate pe ocolite, niciunei domnişoare care are puţină stimă de sine nu-i place să audă de la prima întâlnire: „Vreau să ţi-o trag” sau alte chestii de genul.
Deşi ai crede că-ţi va fi apreciată sinceritatea, să ştii că nu e cazul. Din contră!

*nuleiese*

Te-ar putea interesa si: Studiile arată că bărbaţii îşi stresează soţiile de două ori mai mult decât o fac copiii

„Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi” – aşa ne spun basmele că se întâmplă cu el şi cu ea, când se iubesc şi când fac chiar şi imposibilul pentru a fi împreună.

Dar, oare, chiar aşa să fie realitatea? Într-adevăr, el şi ea se întâlnesc, se îndrăgostesc, el o cere pe ea în căsătorie într-un cadru romantic, ea acceptă cu lacrimi de fericire, dansează în noaptea nunţii până la epuizare, pleacă în luna de miere pe o insulă exotică şi… trăiesc fericiţi până la adânci bătrâneţi?

Hmm… cine s-a întors deja din luna de miere ştie foarte bine că da, basmul cam aşa se încheie, însă din acest punct începe viaţa reală: muncă, stres, copii, stres, mâncare, stres, haine de spălat, stres… şi lista continuă la nesfârşit, iar cuvântul „stres” pare să nu vrea să plece nici în ruptul capului.

Adevărul despre căsnicii nu este ca în basme, ca în cărţi şi nici măcar ca la televizor sau în social-media – unde perfecţiunea pare a fi în casele tuturor, numai în a ta nu. În viaţa reală, femeile obosesc, femeile se stresează, femeile sunt mame care uneori au nevoie de pauză.

Şi, pentru că vorbim despre stres, tocmai s-a efectuat un studiu ale cărui rezultate arată că cea mai mare sursă de stres pentru mame o constituie… cine credeţi?! Nu, nu copiii, ci bărbatul! (Se pare că nu degeaba se spune că bărbatul este un alt copil…)

Studiul s-a efectuat pe un eşantion de peste peste 7.000 de mame. Rezultatele au arătat că nivelul mediu de stres pentru o mamă este de 8,5 din 10, ceea ce înseamnă extrem de mult. Mai mult decât atât, 46% dintre femeile chestionate au spus că soții lor le provoacă mai mult stres decât copiii lor. De ce şi cum se întâmplă acest lucru?

Principala grijă a mamelor este reprezentată de faptul că timpul nu le este de ajuns nici măcar pentru a-şi îndeplini datoriile gospodăreşti şi părinteşti. Una din cinci mame a raportat că nu primește ajutor suficient din partea soțului, ceea ce este o sursă imensă de stres zilnic.

Şi mai îngrijorător de atât este faptul că cercetătorii au descoperit recent că acest lucru afectează sănătatea fiecărui partener. Un studiu efectuat de Universitatea din Padova a constatat că, dacă soția nu mai este, iar soțul rămâne cu toate responsabilitățile, sănătatea sa se deteriorează. Dar dacă soțul nu mai este, starea de sănătate a soției se îmbunătățește. Interesant, nu?

Cum se poate remedia această problemă? Comunicarea este cea mai bună soluţie. Comunicare sinceră, clară, care ar putea începe în momentele de calmitate, de linişte, în care partenerii trebuie să facă schimb de roluri măcar imaginar. Este important să se ajungă la un consens, pentru ca sarcinile gospodăreşti să fie împărţite între ambii soţi, astfel încât stresul să fie suportabil şi pentru mamă. “O soţie fericită, o familie fericită”, nu?

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

More in De Citit

To Top